Ліцензований навчальний центр Міністерства Інфраструктури України ДП “Український науково-дослідний інститут медицини транспорту” запрошує пройти підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів  автомобільного транспорту згідно наказу №551 Міністерства Інфраструктури за напрямами: 1. З питань надання послуг автомобільного транспорту: внутрішні та міжнародні перевезення вантажів та пасажирів; 2. З питань безпеки: безпека перевезень, охорона праці та пожежна безпека; 3. З питань безпеки: контроль за технічним станом колісних транспортних засобів.

Згідно порядку проведення конкурсу та видачі документів ЄКМТ однією з вимог є наявність свідоцтва професійної компетентності (СПК) – документ установленого зразка, що засвідчує кваліфікацію менеджерів (управителів) з перевезень, діяльність яких пов’язана з наданням послуг автомобільного транспорту, форма якого наведена в додатку 11 до Порядку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів, діяльність яких пов’язана з наданням послуг автомобільного транспорту, затвердженого наказом Міністерства інфраструктури України від 26 липня 2013 року № 551, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 серпня 2013 року за № 1454/23986.

Ми проводимо навчання згідно з наказом Міністерства інфраструктури України від 26 липня 2013 року № 551 за трьома напрямами :

З питань надання послуг автомобільного транспорту: Термін дії свідоцтва 5 років

Міжнародні та внутрішні перевезення вантажів

Міжнародні та внутрішні перевезення пасажирів

З питань безпеки : Термін дії свідоцтва 3 роки

Безпека перевезень, Охорона праці, Пожежна безпека

З питань безпеки : Термін дії свідоцтва 3 роки

Контроль за технічним станом колісних транспортних засобів

Навчання проводиться дистанційно та індивідуально.