Польща: фермери у вихідні на три дні заблокують прикордонний перехід у Свіцько
У неділю польські фермери почнуть блокування у Свецькому автомагістралі А2 в обох напрямках.

За даними поліції, з 13:00 17 березня 2024 року до 22:00 20 березня 2024 року буде утруднено рух на автомагістралі А2 у Свіцько в обох напрямках та в районі Слубиці. Крім того, з отриманої інформації відомо, що автомагістраль А2 на виїзді та в’їзді до Німеччини в цей час буде повністю перекрита всіма смугами. Ці події можуть торкнутися і міського мостового переходу.

«Водіїв, що рухаються автомагістралою А2 у напрямку прикордонного переходу до Свіцьцо, а також під’їжджають до розв’язків Йорданово, Жепін і Свіцько, просять бути обережними і підпорядковуватися новим знакам і сигналам. У зв’язку із зміною організації руху транспортні засоби будуть переведені із двох смуг на одну. В результаті можуть виникнути затори. На перехрестях цілодобово працюватимуть поліцейські. На першому перехресті Йорданово поліція виведе вантажівки через роз’їзд на маршрут S3, де можна буде проїхати у напрямку Зелена-Гура, Кросно-Оджанське до переїзду в Губінеку. На перехресті Жепін вантажні автомобілі будуть прямувати розв’язкою у напрямку Жепіна та Осно-Любуську. Перехрестя Свіцько стане місцем, де буде закрито автомагістраль, звідки поліція направлятиме всі автомобілі на дороги К-31, К-29 та Слубіце» – Повідомлення Любуської поліції.

Прес-служба правоохоронців також повідомила, що поліція постійно контролюватиме дорожню ситуацію і своєчасно повідомлятиме про всі перешкоди та можливі шляхи об’їзду на сайті районного управління поліції у Слубицях та у Facebook Słubice Police.

“Тому ми закликаємо вас заздалегідь планувати альтернативний маршрут” – Повідомлення Любуської поліції..